Τα Κάβαλιερ στην πιο όμορφη Έκθεση!

κείμενο-φωτο: Ν. Φωτακόπουλος

Hταν όλα εξαιρετικά! Η διοργάνωση, οι εκθέτες, ο χώρος οι σκύλοι και φυσικά ο κριτής! Ήταν μια έκθεση …σεμινάριο για τον τρόπο που πρέπει να διοργανώνονται οι κυνοφιλικές εκδηλώσεις. Αν και διοργανώθηκε σε …όροφο δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα ενώ αντιθέτως ο χώρος αποδείχτηκε απόλυτα λειτουργικός αφού χωριζόταν σε δυο αίθουσες αυτή της έκθεσης και αυτή της αναμονής και προετοιμασίας.

Ήταν μια έκθεση που μοιραία περνά σε δεύτερη μοίρα το ποιοι σκύλοι διακρίθηκαν αν και θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα επίσημα αποτελέσματα από την διοίκηση του Ομίλου Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ Ελλάδος.

cavalier2

                              Το Κάβαλιερ με δυο λόγια!

Το Κάβαλιερ προσαρμόζεται άνετα παντού και μπορεί να ζήσει στο διαμέρισμα αν του εξασφαλίζεται η κοινωνική ζωή και η άσκηση που τόσο έχει ανάγκη, με καθημερινές εξόδους για περίπατο και ελεύθερο παιχνίδι σε ασφαλές περιβάλλον. Απολαμβάνει τις εκδρομές στην εξοχή και μπορεί να μάθει να κολυμπάει πολύ καλά. Ταιριάζει εξίσου στους μοναχικούς και τους οικογενειάρχες, γιατί λατρεύει τα παιδιά και δεν έχει τις “ιδιοτροπίες” και τον εγωκεντρισμό των άλλων μικρόσωμων φυλών, αλλά επειδή δεν του αρέσει ποτέ να είναι μόνο, καλό είναι να έχει άλλο ένα Κάβαλιερ για συντροφιά (αν και συμβιώνει θαυμάσια με άλλα σκυλιά και ζώα).

cavalier3 cavalier4