ΦΩΚΙΔΑ: Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Mountain Dog Show του Ιουλίου!

Η πλατφόρμα με την φόρμα για δηλώσεις συμμετοχής  στην διπλή έκθεση του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος, καθώς και στην παράλληλη extra Έκθεση για όλες τις φυλές με επιπλέον CAC  έχει ήδη ανοίξει. Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στην έκθεση (θα διεξαχθεί στις 25 & 26 Ιουλίου 2020, ώστε να αποφύγετε τον …συνωστισμό της τελευταίας στιγμής και κυρίως για να διευκολύνετε την εθελοντική ομάδα των διοργανωτών. Στο λίνκ που ακολουθεί συμπληρώστε (σωστά) τα στοιχεία του κάθε σκύλου και …καλή επιτυχία. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή επιλογή των κατηγοριών που θα συμμετάσχει ο σκύλος σας ανάλογα με την ηλικία ή τους τίτλους του. Για την κατηγορία Πρωταθλητών είναι απαραίτητη η επισύναψη βεβαίωσης του τίτλου Πρωταθλητή ενώ για την κατηγορία Εργασίας αντίγραφο διάκρισης από το  βιβλιάριο εργασίας. 

Κόστος Mountain dog Show CAC: 25 ευρώ ανά σκύλο και έως δυο σκύλους, ανά ημέρα και ανά ιδιοκτήτη. Από τον τρίτο και για περισσότερους, 20 ευρώ ανά σκύλο και ημέρα. Προκαταρκτική κουταβιών & κουτάβια 15 ευρώ ανά σκύλο και ημέρα.

Οι κατηγορίες Νέων χειριστών, Ζευγαριών, Απογόνων και  Κυνοτροφείων είναι δωρεάν. Απαραίτητη είναι η συμμετοχή στην έκθεση των σκύλων που θα συμμετέχουν σε αυτές τις κατηγορίες..

Κόστος Extra CAC: 20 ευρώ ανά σκύλο, ημέρα. Προκαταρκτική κουταβιών & κουτάβια 15 ευρώ ανά σκύλο και ημέρα.

Η προθεσμία λήξης των συμμετοχών τελειώνει στις 13 Ιουλίου και καλό θα είναι να μην τα αφήσετε όλα για την τελευταία στιγμή, ούτε βέβαια να υπολογίζετε σε …παρατάσεις. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν όλα έγκαιρα και σωστά μέσα στις επόμενες ημέρες και όχι την τελευταία ημέρα!

Προσοχή: Ολοκληρωμένη θεωρείτε μόνο η δήλωση για την οποία έχει καταβληθεί το πλήρες κόστος συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με kfokidos@gmail.com, 6936.694640

 Δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ/ Registration HERE        

ΔΕΙΤΕ: Φωκίδα, Μountain Dog Show 2020! Τι θα φάμε, που θα μείνουμε;