Βίντεο! Δείτε τους κορυφαίους σκύλους και τον ΄΄Καλύτερο Έκθεσης΄΄του Mountain Dog Show 2020

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Mountain Dog Show 2020,  η …ορεινή έκθεση καθαρόαιμων σκύλων, το Σαββατοκύριακο 25&26 Ιουλίου  στην Φωκίδα με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και των Δήμων Δελφών-Δωρίδας.

Εκατοντάδες έκθετες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσίασαν τους καθαρόαιμους σκύλους τους στην μεγάλη κυνοφιλική γιορτή που διοργάνωσε, για δεύτερη χρονιά,  ο δραστήριος Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος.  

 Εκθέτες από κάθε γωνιά της Ελλάδος όπως Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Χίο, Σύρο, Καλαμάτα αλλά και από την Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, την Ρωσία , τα Βαλκάνια κ.λ.π.  ταξίδεψαν μέχρι την ορεινή  Φωκίδα, εκεί που σμίγουν η Γκιώνα κι η Οίτη, για να παρουσιάσουν  250 καθαρόαιμους  σκύλους  από 80 διαφορετικές φυλές και να διεκδικήσουν  τα βαρύτιμα κύπελλα και τα τρόπαια.

Κορυφαίος σκύλος και τις δυο ημέρες της Έκθεσης αναδείχτηκε το μικροσκοπικό μαύρο κανίς με το όνομα Smash jp Doflamingo που γεννήθηκε στην ….Ιαπωνία και παρουσίασε ο κ Gargano Tiziano από την Ιταλία!

 Οι κριτές κ Νίκος Καραγιάννης και Andoan  j. Hlebarov από την Βουλγαρία,  του απέδωσαν διαδοχικά τον τίτλο του Best  in Show που ήταν και η κορυφαία διάκριση του διήμερου κυνοφιλικού ανταμώματος. Δεκάδες ακόμα σκύλοι διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους και τους αποδόθηκαν οι ανάλογες …τιμές και κύπελλα..

-Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία στην έκθεση της οικογένειας του αείμνηστου κυνόφιλου και εκτροφέα Διονύση Ντούλου που έφυγε πρόωρα από την ζωή πριν λίγους μήνες. Το Mountain Dog Show 2020 ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του και εκατοντάδες κυνόφιλοι τίμησαν την προσφορά του στην ελληνική κυνοφιλία  κρατώντας ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.

-Την έκθεση που διοργανώθηκε με την βοήθεια της  εταιρίας PETLANE AE  και του   Ομίλου IMERYS-Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδος τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Φωκίδος κ Ιωάννης Μπούγας και ο Δήμαρχος Δήμου Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής.

Στο Βίντεο θα δείτε στιγμιότυπα θα ζήσετε κάποιες από τις πιο  όμορφες στιγμές που βίωσαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν το προηγούμενο διήμερο στην Ορεινή Φωκίδα, και στο ΄΄Καταφύγιο Οίτη΄΄ όπου διοργανώθηκε Mountain Dog Show 2020.