Φωκίδα! Κυνοφιλική πανδαισία …διεθνές άρωμα στο Mountain Dog Show 2020!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στις  25&26 Ιουλίου  στην Φωκίδα το Mountain Dog Show 2020  η …ορεινή έκθεση καθαρόαιμων σκύλων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και των Δήμων Δελφών-Δωρίδας.

Εκατοντάδες έκθετες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσίασαν τους σκύλους τους στην μεγάλη κυνοφιλική γιορτή που διοργάνωσε, για δεύτερη χρονιά,  ο δραστήριος Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος.  

Κορυφαίος σκύλος της Έκθεσης, ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές, αναδείχτηκε το μικροσκοπικό μαύρο κανίς με το όνομα Smash jp Doflamingo που γεννήθηκε στην ….Ιαπωνία και παρουσίασε ο κ Gargano Tiziano από την Ιταλία!

 Οι κριτές κ Νίκος Καραγιάννης και Andoan  j. Hlebarov από την Βουλγαρία,  του απέδωσαν διαδοχικά τον τίτλο του Best  in Show που ήταν και η κορυφαία διάκριση του διήμερου κυνοφιλικού ανταμώματος. Δεκάδες ακόμα σκύλοι διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους και τους απονεμήθηκαν  ανάλογες …τιμές, CAC και κύπελλα..

-Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία στην έκθεση της οικογένειας του αείμνηστου κυνόφιλου και εκτροφέα Διονύση Ντούλου που έφυγε πρόωρα από την ζωή πριν λίγους μήνες. Εκατοντάδες κυνόφιλοι τίμησαν την προσφορά του στην ελληνική κυνοφιλία  κρατώντας ενός λεπτού σιγή και στην μνήμη του.

– Το Mountain Dog Show 2020 που διοργανώθηκε με την βοήθεια της  εταιρίας PETLINE AE  και του   Ομίλου IMERYS-Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδος τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Φωκίδος κ Ιωάννης Μπούγας, ο Δήμαρχος Δήμου Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής και εκ μέρους της Περιφέρειας και του Αντιπεριφερειάρχη κ Γεωργίου Δελμούζου ο σύμβουλος κ  Μιλτιάδης Βλάχος.

Στο Βίντεο θα δείτε στιγμιότυπα θα ζήσετε κάποιες από τις πιο  όμορφες στιγμές που βίωσαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν το προηγούμενο διήμερο στην Ορεινή Φωκίδα, και στο ΄΄Καταφύγιο Οίτη΄΄ όπου διοργανώθηκε Mountain Dog Show 2020.