Η κυνοφιλία προβάλει την Φωκίδα δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης κ Γεώργιος Δελμούζος.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε Φωκίδος κ Γεώργιος Δελμούζος για την επιτυχή διεξαγωγή του Mountain Dog Show 2020. 

”Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση που αναβαθμίζει πολιτιστικά και τουριστικά  τον νομό μας΄΄ δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης  στο Kynology.gr και συνέχισε εκφράζοντας την υποστήριξη του στις προσπάθειες του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος:

΄΄Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία με ζωοφιλική και πολιτιστική διάσταση πολύ περισσότερο όταν προβάλει την Φωκίδα. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πέρα από αυτήν όπως έγινε στο Mountain Dog Show 2020 που είχαμε επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδος αλλά και από την Ιταλία, την Γαλλία, την Ελβετία κ.λ.π.”

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ Δελμούζος ως μόνιμος κάτοικος Φωκίδος (φυσικά) και ένθερμος κυνόφιλος θα είναι αρωγός και στην  διοργάνωση του Mountain Dog Show 2021.

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος από την πλευρά του με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου τίμησε τον κ Δελμούζο για την αμέριστη υποστήριξη του με αναμνηστική  πλακέτα αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά του στον Όμιλο και την  τοπική κοινωνία.

Στην αρχική φωτογραφία από αριστερά ο κ Νίκος Φωτακόπουλος πρόεδρος του Κ.Ο.Φ, στο μέσον ο Αντιπεριφερειάρχης κ Γεώργιος Δελμούζος και δεξιά ο αντιπρόεδρος του Κ.Ο.Φ κ. Δημήτρης Παπακωνσταντίνου

δείτε: Φωκίδα! Κυνοφιλική πανδαισία …διεθνές άρωμα στο Mountain Dog Show 2020!/