Η κα Σ. Κελβερή Φιλίππου επιλέγει τον ΄΄Καλύτερο Έκθεσης΄΄ στο Mountain Dog Show το Σάββατο 24 Ιουλίου.

Συμμετέχει σε κυνοφιλικές  και ιππικές δραστηριότητες από την παιδική της ηλικία. Απέκτησε τον πρώτο της σκύλο, έναν Γερμανικό Ποιμενικό, το 1979 όταν σπούδαζε στη Γαλλία ενώ στη συνέχεια απέκτησε shar pei στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ξεκίνησε να κρίνει σε εκθέσεις το 1992 ενώ το 2013 ανακηρύχτηκε κριτής όλων των φυλών. Από το 1995 ζει μόνιμα στην Κύπρο εκτρέφοντας Mini Pinschers με την επωνυμία ΄΄Kelkyon΄΄. Παράλληλα εκτρέφει, μαζί με τον σύζυγο της, Rottweilers με την επωνυμία ΄΄Mount Olympus΄΄. Έχει αναδείξει  πολλούς πρωταθλητές με κορυφαίες διακρίσεις σε διεθνείς εκθέσεις.

 Συμμετέχει σε πολλά κλαμπ φυλών και υποστηρίζει όλες τις κυνοφιλικές δραστηριότητες στο νησί της. Από το 2002 έως το 2006 ήταν εκλεγμένη Γενική Γραμματέας του Κυνολογικού Ομίλου, για πολλά χρόνια γραμματέας του κλαμπ σκύλων φέρμας της Κύπρου, και του συλλόγου μικρόσωμων φυλών της Κύπρου. Το 2003 δημιούργησε το Cynology College του C.K.C. Έχει επίσης ιδρύσει το 2003, το σόου μεσογειακών νικητών. Σήμερα είναι  γραμματέας του Ομίλου Rottweiler της Κύπρου, πρόεδρος των ηπειρωτικών φυλών της Κύπρου, καθώς και γραμματέας του συλλόγου Mount Olympus. 

Ενθαρρύνει τους νεαρούς χειριστές, διοργανώνει συνεδρίες για παιδιά και κατώτερους χειρισμούς καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό είναι το μέλλον της Κύπρου. Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος της επιτροπής κριτών και του Canine Cynology College of Cyprus Kennel Club. Μιλά Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και στο Mountain Dog Show θα κρίνει σχεδόν όλες τις ομάδες και φυλές ενώ θα επιλέξει τον ΄΄Καλύτερο Εκθεσης΄΄ το Σάββατο 24 Ιουλίου ενώ την Κυριακή 25 Ιουλίου θα επιλέξει τον ΄΄Καλύτερο Νέων΄΄.