Ο Νίκος Καραγιάννης κριτής στο Mountain Dog Show 2021!

Ο Νίκος Καραγιάννης είναι διεθνής κριτής και περιλαμβάνεται και φέτος στο πάνελ των κριτών που έχουν προσκληθεί να κρίνουν στο Mountain Dog Show που θα διεξαχθεί στις 24&25 Ιουλίου 2021  και διοργανώνεται από τον  Κυνοφιλικό Όμιλο Φωκίδος. Είναι κριτής όλων των φυλών και έχει κρίνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.  Πέρσι είχε το …υπέρτατο καθήκον να επιλέξει τον ΄΄Καλύτερο Έκθεσης΄΄..

. Φέτος θα κρίνει  αρκετές φυλές και ομάδες, κυρίως στο extra CAC, όπως και τις ελληνικές φυλές. Στην επαγγελματική του ζωή εργάστηκε   ως οικονομολόγος στον τραπεζικό τομέα, μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά  ενώ έχει ζήσει, και εξακολουθεί να ζει,  για μεγάλες χρονικές περιόδους στην Γαλλία όπου ΄΄σπούδασε΄΄ κυνολογία. 

Το κυνολογικό βιογραφικό του είναι ιδιαίτερα πλούσιο και ενδιαφέρον. Έχει κρίνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες ενώ ασχολείται με τις εκθέσεις σκύλων από την δεκαετία του 70. 

Έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές ενώ έχει υπάρξει ιδιοκτήτης διαφόρων φυλών όπως Clumber spaniel, Caniche moyen  , Bichon frise, Maltese και Bobteil.

Εκτός από τον κ Νίκο Καραγιάννη οι κριτές που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το Mountain Dog Show 2021 θα είναι και οι κ Rui Oliveira από την  Πορτογαλία, η κα Σόνια Κελπερή Φιλίππου & ο Δρ. Κωνσταντίνος Ανδρέου από την Κύπρο και οι Έλληνες  Σάββας Τζέγκας, Χριστόδουλος Δρίβας, Βούλα Παπουτσάνη και Νίκος Φωτακόπουλος. 

Δείτε: Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Mountain Dog Show 2021. Με ανώτατο όριο σκύλων η φετινή έκθεση…