Εδώ Φωκίδα: Σας ευχαριστούμε, ήταν όλα υπέροχα!

Πάντα πίσω από μια έκθεση σκύλων κρύβεται πολύ δουλειά και άπειρες ώρες εθελοντικής εργασίας. Πολύ περισσότερο όταν αυτή η έκθεση διοργανώνεται για πρώτη φορά και μάλιστα σε ένα ΄΄άγνωστο΄΄ περιβάλλον. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν γίνεται από μόνο του…

Πολλοί κυνόφιλοι δούλεψαν, ΄΄έβαλαν πλάτη΄΄ και  προσέφεραν ο κάθε ένας με τον τρόπο του για να βγει σε πέρας η πρώτη ..ορεινή έκθεση στην Ελλάδα.  Ευχαριστούμε λοιπόν ως διοικητικό συμβούλιο και μέλη του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος, πρώτα από όλους,  τους εκθέτες που παρουσίασαν τους σκύλους τους στο Mountain Dog Show 2019 και τίμησαν με την συμμετοχή τους την εκδήλωση.

– Ήταν ιδιαίτερη τιμή η παρουσία τόσων κυνόφιλων από πολλά μέρη της Ελλάδος όπως Αττική, Χίο, Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Τρίκαλα, Καρδίτσα κ.λ.π σε μια κυνοφιλική έκθεση που, ας το επαναλάβουμε,  έγινε για πρώτη φόρα. 

-Ευχαριστούμε τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος για την έγκριση της έκθεσης και την υποστήριξη του όπου χρειάστηκε.

-Ευχαριστούμε  τον δήμαρχο και την αντιδήμαρχο Δελφών κ Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο και Μαίρη Ανδριοπούλου, τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο Δωρίδας κ Γεώργιο Καπετζώνη και Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

-Τον πρόεδρο της κοινότητας Καλοσκοπής κ Κωνσταντίνο Ματθαίου.

-Τους κριτές κ Σάββα Χατζησάββα, Νίκο Καραγιάννη, Αλεξία Καμμένου και Μαριόγκα Δεκαρίστου.

-Τους εθελοντές και τους βοηθούς στίβων  Μπετίνα Μακρυγιάννη, Απόστολο & Αλέξανδρο Λυκούδη, Μάνο Ματσάκη, Δ. Πραματευτάκη και  Ανδρονίκη Παπακωνσταντίνου

Την ομάδα Agility GL και τον Χρήστο Πρινιωτάκη 

-Την κτηνίατρο Ιωάννα Γιαννακοπούλου. 

-Τους χορηγούς ΄΄Imperial Foods”, Vagoneto,  Crazy Holidays, ΄΄Καταφύγιο Οίτη΄΄, Chris Chtistenjen.

-Τους χορηγούς επικοινωνίας ΄΄Καθημερινή Φωκίδα΄΄, ”STAR Κεντρικής Ελλάδας΄΄, kynology,gr και kynoclub.gr. 

-Τους Μαρία Φαράκλα, Πέτρο Γιαννουκάκο,  τον Σωτήρη Παντελάκη, τον Διονύσιο Μοσχόπουλο, τον Νίκο Παπαθανάσιου και τον Χρήστο Ιωάννου για την βοήθεια στην προετοιμασία και το ΄΄στήσιμο” της έκθεσης.

 -Τους μικρούς αεικίνητους εθελοντές  Γιάννη Παπακωνσταντίνου, Ανδρέα Γιαννουκάκο, Λευτέρη Φωτακόπουλο, Γιάννη Κολύρη, Δήμο & Βασίλη Αλεξίου.

Τους πρωταθλητές Ελλάδος στην τοξοβολία Νατάσσα Τσακίρη και Αλέξανδρο Καραγιωργίου για τα δωρεάν μαθήματα.

-Τον Νίκο και την Νάσια Βελέντζα για την συγκλονιστική μουσική βραδιά.

-Τον Θάνο (Νάσο) Φωτακόπουλο για το όμορφο  βίντεο και τις υπέροχες φωτογραφίες.

-Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους υποστηρικτές:

Τους ξενώνες ΄΄Ονειρο΄΄, Πέτρινο΄΄, ” Εποχές΄΄, ΄΄Κατερίνα΄΄, La lo Canda, τις ταβέρνες ΄΄Καπετανάκη΄΄, ΄΄Αθηνά΄΄ στην Καλοσκοπή, ΄΄Λίτσα΄΄, ΄΄Ριγάκης΄΄, και το  ”Καφέ Μαντάμια΄΄ στην Παύλιανη

Τέλος ένα …μεγάλο  ευχαριστώ στο ΄΄Καταφύγιο Οίτη΄΄ και την  οικογένεια του κ Βασίλη Τραχανά για την διάθεση του χώρου της έκθεσης και την υπεροχή φιλοξενία. 

Και του χρόνου λοιπόν να είμαστε  όλοι πάλι εκεί, στην πανέμορφη ορεινή  Φωκίδα, με τους υπέροχους σκύλους μας στο Mountain Dog Show του 2020!

Πρόεδρος: Νίκος Φωτακόπουλος

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Παπακωνσταντίνου

Γενικός Γραμματέας: Αθανάσιος Παπαγεωργίου

Μέλη: Βούλα Παπουτσάνη, Δημήτρης Καψάσκης