Για πρώτη φορά! Mountain Dog Show!

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος διοργανώνει την 1η του διπλή Έκθεση για όλες τις καθαρόαιμες φυλές σκύλων με απονομή CAC στις 27 & 28 Ιουλίου 2019. Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών και θα διεξαχθεί σε υψόμετρο 1300 μέτρων σε ένα πανέμορφο ορεινό λιβάδι μέσα στο ελατόδασος εκεί που σμίγει η Γκιώνα και η Οίτη.

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί μια έκθεση σκύλων στο βουνό, μια έκθεση πολύ διαφορετική από αυτές που γνωρίζουμε μέχρι τώρα… Μια έκθεση που θα θυμίζει …κατασκήνωση και ανέμελη ΄΄περιπέτεια΄΄ σε όρη και βουνά.

Οι εκθέτες και όσοι μας επισκεφτούν θα έχουν την δυνατότητα επιλογής, για την διαμονή τους είτε σε αντίσκηνο, είτε σε ξενώνες και ξενοδοχεία της περιοχής.

-Φυσικά με αφορμή την έκθεση θα μπορέσουν να επισκεφτούν την ορεινή Φωκίδα και ιστορικούς τόπους όπως είναι τα μαρτυρικά χωριά Καλοσκοπή και Μαυρολιθάρι η τον Αθανάσιο Διάκο το χωριό του ήρωα της ελληνικής επανάστασης. Μπορούν ακόμα να επισκεφτούν πόλεις,  λαογραφικά μουσεία, θεματικά πάρκα, η αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους όπως είναι τα ΄΄Πυρά Ηρακλέους΄΄ το Χάνι της Γραβιάς ή λίγο πιο μακριά οι ΄΄Δελφοί΄, η Άμφισσα, η Ιτέα, το Γαλαξίδι, η Ερατεινή, το Λιδορίκι και η λίμνη του Μόρνου. Όλα αυτά μαζί με τα θρυλικά βουνά Παρνασσός, Γκιώνα, Οίτη και Βαρδούσια είναι η Φωκίδα. Δίπλα μας και η πανέμορφη Παύλιανη (θα είναι ένα από τα χωριά της διαμονής μας) με το παραδεισένιο ΄΄Παρκάκι΄΄ της που πρέπει να το επισκεφτείτε οπωσδήποτε.

Οι κριτές

Εξαίρετοι είναι και οι κριτές της έκθεσης. Έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση οι  κ Σάββας Χατζησάββας (πρόεδρος Κυνολογικού Ομίλου της Κύπρου) η κ Μαριόνκα Δεκαρίστου, ο κ Νίκος Καραγιάννης και η κα Αλεξία Καμμένου.

Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος, ζητά την στήριξη και την συμμετοχή όλων των κυνόφιλων στην πρώτη του Έκθεση. Υπόσχεται θερμή φιλοξενία, μια πολύ καλή διοργάνωση και ένα απολαυστικό διήμερο με στόχο, πρώτα και πάνω από όλα, την εξυπηρέτηση εκθετών και επισκεπτών που θα τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση θα ανακοινωθούν σε νεώτερες αναρτήσεις.

Μέχρι τότε το τηλ για επικοινωνία είναι 6936.694640

https://www.facebook.com/groups/1642092842738451/