Μπράβο! 73 διαφορετικές φυλές καθαρόαιμων σκύλων στο Mountain Dog Show 2020!

κείμενο: Ν. Φωτακόπουλος

Σχεδόν διπλάσιοι σε αριθμό, σε σχέση με πέρσι,   είναι  οι 251 καθαρόαιμοι σκύλοι  που δηλώθηκαν  στην φετινή έκθεση του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος που θα διεξαχθεί στις 25&26 Ιουλίου στην περιοχή Βρύζες-Καταφύγιο Οίτη με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και των Δήμων Δελφών, Δωρίδας.

Οι συμμετοχές των σκύλων  στο διαγωνιστικό μέρος, ξεπερνούν τις 300 ανά ημέρα αν συνυπολογίσουμε την extra Έκθεση CAC.  Στους σχετικούς  πίνακες μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές ανά φυλή, ανά ομάδα και ανά ημέρα. Αρκετές είναι και οι συμμετοχές στις ειδικές κατηγορίες των ζευγαριών, κυνοτροφείων και νεαρών χειριστών.. Όπως είναι φυσικό η μεγάλη συμμετοχή επιβάλει στους διοργανωτές να ενισχύσουν  το πάνελ με επί πλέον κριτές τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν έγκαιρα όπως και οι αλλαγές στο πρόγραμμα.  Νεότερα σε …νέα ανάρτηση. Ως τότε καλό είναι να ετοιμάζεστε και κυρίως να ετοιμάζετε καρέκλες, ομπρέλες, τέντες, τραπεζάκια, ξαπλώστρες κ.λ.π. 

Ειδικά όσοι θέλουν να βρίσκονται διαρκώς κοντά στους στίβους πρέπει να φροντίσουν για ομπρέλες και καπέλα. Ο ήλιος στο βουνό ξεγελάει. Ναι μεν κάνει ωραίο μαύρισμα αλλά η υπερβολική  έκθεση σε αυτόν οδηγεί σε …εγκαύματα. Πάρτε καπέλο!   Τα έλατα με παχύ ίσκιο είναι άπειρα όμως δεν είναι όλα κοντά στους στίβους.  Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος δεν είναι μόνο ορεινός. Είναι και φτωχός! Δυστυχώς δεν μπορεί να παράσχει πολυτέλειες και απεριόριστο εξοπλισμό.  Βασίζεται αποκλειστικά στα μέλη του και   σε εθελοντές όμως προσπαθεί για το καλύτερο και κυρίως για το πώς θα περάσετε υπέροχα τις ημέρες που θα μείνετε στην Φωκίδα. Εσείς αρχίστε να ετοιμάζετε τα συμπράγκαλα που προαναφέραμε  και επιπλέον νερό για τα σκυλιά χωρίς …τσιγκουνιές. Για εκθέτες, επισκέπτες,  θεατές, περιέργους κ.λ.π. στον χώρο της έκθεσης θα υπάρχουν τα πάντα σε αφθονία. Σουβλάκια, μπύρες, νερά, καφέδες, γλυκά (!) κ.λ.π πάντα σε λογικές τιμές. Θα επανέλθουμε με νεοτέρα…

δειτε: Mountain Dog Show 2020! Συμβουλές …επιβίωσης εκθετών και διοργανωτών… Όσα πρέπει να γνωρίζουμε!

δειτε: Φωκίδα, Μountain Dog Show 2020! Τι θα φάμε, που θα μείνουμε;