Και ο Παντελής κριτής στο Mountain Show 2020!

Η μεγάλη συμμετοχή στην διήμερη έκθεση του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος επέβαλε στους διοργανωτές την διεύρυνση του πάνελ των κριτών. Έτσι ο Παντελής Καπετανάκος που πρόθυμα ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση θα βρίσκεται στου στίβους του Mountain Dog Show στις 25&26 Ιουλίου.

Ο Παντελής Καπετανάκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και είναι μέλος του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος τα τελευταία 20 χρόνια. Ασχολείται με τους καθαρόαιμους σκύλους από το 1996. Έχει εκθρέψει, εκπαιδεύσει και παρουσιάσει σε εθνικές και διεθνείς εκθέσεις Πόιντερ, Αγγλικούς, Ιρλανδικούς & Γκόρντον Σέττερ.. Έχει υπάρξει ιδιόκτητης Γερμανικών Ποιμενικών, Ντόμπερμαν και Ποιμενικών του Καυκάσου.  Είναι λάτρης των σκύλων  εργασίας σε όλες τις εκδοχές τους.

Είναι κριτής από το 2004 και έχει κρίνει σε πολλές Εθνικές και Διεθνείς Εκθέσεις ως κριτής μορφολογίας των Ομάδων 1,2,7,8 καθώς και όλων των ελληνικών φυλών. Παράλληλα υπήρξε μαθητής και συνεργάτης επί σειρά ετών με τον αείμνηστο εκτροφέα Διονύση Ντούλο στην μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένο το φετινό Mountain Dog Show.

δειτε: Mountain Dog Show 2020! Συμβουλές …επιβίωσης εκθετών και διοργανωτών… Όσα πρέπει να γνωρίζουμε!=

δειτε: Αφιερωμένο στην μνήμη του Διονύση Ντούλου το Mountain Dog Show 2020!