Φωκίδα: Οι Καλύτεροι του Mountain Dog Show 2020 κερδίζουν ονειρεμένα διήμερα!

Η εταιρία Crazy Holidays, με πολυσχιδή διεθνή δραστηριότητα  στον τουριστικό τομέα, υποστηρίζει την …ορεινή έκθεση του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος και συμμετέχει  επιβραβεύοντας τους  καλύτερους της Έκθεσης.  Προσφέρει στον κυνόφιλο και τον σκύλο του που θα κατακτήσει το Best in Show  της πρώτης ημέρας (25 Ιουλίου),  διήμερη δωρεάν παραμονή στον ξενώνα ΄΄Πλειάδες΄΄  που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Παλαιό Παντελεήμονα στις πλαγιές του Ολύμπου στον νομό Πιερίας.

Στον κυνόφιλο και τον σκύλο του που θα κατακτήσει το Best in Show  της δεύτερης  ημέρας (26 Ιουλίου) προσφέρει επίσης διήμερη δωρεάν παραμονή στο Pieria Mountain Resort που βρίσκεται σε υψόμετρο 1450 μέτρων στον οικισμό Καταφύγι στα Πιέρια Όρη.

                   Ο καλύτερος Ελληνικός Ιχνηλάτης…

Για τον καλύτερο Ελληνικό Ιχνηλάτη  κ Δημήτρης Παπαδόπουλος προσφέρει ένα όμορφο διήμερο δωρεάν παραμονής  στον  ορεινό ξενώνα  ANALTO MUNTE  στο Χαλίκι Ασπροποτάμου Τρικάλων. Ο Ελληνικός Ιχνηλάτης που  θα συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία θα κατακτήσει το τρόπαιο  ΄΄Ελληνικός Ιχνηλάτης -Mountain Dog Show 2020” και μαζί μίνι διακοπές σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδος. Υπενθυμίζεται πως ο Ελληνικός Ιχνηλάτης είναι πέρα από το έμβλημα του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδας και η μοναδική διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνική φυλή.

Καλά ταξίδια λοιπόν στους νικητές!