Οι κριτές του Mountain Dog Show 2021 (2XCAC + Εxtra CAC)

Παρά τις γνωστές δυσκολίες, στις διακρατικές μετακινήσεις των κριτών, ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος ανακοινώνει έγκαιρα το πάνελ των κριτών του Mountain Dog Show 2021 που φέτος θα διεξαχθεί (24&25 Ιουλίου)  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα …ορεινά της Γκιώνας και της Οίτης,  σε υψόμετρο 1300 μέτρων. Η έκθεση, για όλες τις φυλές, με απονομή 2 CAC & έξτρα CAC, περιλαμβάνεται στο βαθμολογικό σύστημα του ΚΟΕ και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Φωκίδος, τον Δήμο Δελφών και τον Δήμο Δωρίδας.

Οι προσκεκλημένοι κριτές είναι οι κ Rui Oliveira από την  Πορτογαλία, η κα Σόνια Κελπερή Φιλίππου & ο Δρ. Κωνσταντίνος Ανδρέου από την Κύπρο,  οι Έλληνες Νίκος Καραγιάννης, Σάββας Τζέγκας, Χριστόδουλος Δρίβας, Βούλα Παπουτσάνη και Νίκος Φωτακόπουλος. Το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης μαζί με τα βιογραφικά των κριτών θα  ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες ενώ εφ όσον ο αριθμός των συμμετοχών το επιβάλει θα προστεθούν και  νέα ονόματα στο πάνελ των κριτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τροφές   Wellness Core υποστηρίζουν και φέτος το Mountain Dog Show που δίκαια έχει χαρακτηριστεί ως η ωραιότερη ελληνική έκθεση των τελευταίων χρόνων…

δείτε: Οι τροφές Wellness CORE υποστηρίζουν το Mountain dog Show 2021 και τον Κυνοφιλικό Όμιλο Φωκίδος