Οι τροφές Wellness CORE υποστηρίζουν το Mountain dog Show 2021 και τον Κυνοφιλικό Όμιλο Φωκίδος

Για μια ακόμα φορά οι τροφές Wellness CORE θα είναι στο πλευρό του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος ως υποστηρικτής του Mountain Dog Show 2021. Όπως και πέρσι η εταιρία PetLine AE, αντιπρόσωπος των τροφών Wellness CORE, θα είναι χορηγός της πιο …ορεινής  κυνοφιλικής έκθεσης που έχει καθιερωθεί πλέον ως μια από τις σημαντικότερες κυνοφιλικές εκδηλώσεις.  Το Mountain Dog Show 2021 θα διεξαχθεί στις 24&25 Ιουλίου στο ΄΄Καταφύγιο  Οίτη΄΄  εκεί που σμίγει η Γκιώνα με την Οίτη σε υψόμετρο 1300 μέτρων και όπως κάθε χρόνο αναμένεται να προσελκύσει κορυφαίους σκύλους και εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό…

Οι τροφές  Wellness CORE

Η ευζωία του σκύλου σας ξεκινάει από τον ΠΥΡΗΝΑ!

Στην Wellness CORE, πιστεύουμε ότι η ισορροπημένη διατροφή είναι ζωτικής σημασίας για την φροντίδα του σκύλου σας. Γι’ αυτόν τον λόγο, από το 1926 ασχολούμαστε με πάθος, με την δημιουργία φυσικής, υψηλής ποιότητας, ισορροπημένη διατροφή.

Η CORE δεν έχει μόνο υπέροχη γεύση, αλλά περιέχει και όλα τα φυσικά συστατικά που εξασφαλίζουν την ευζωία στον σκύλο σας ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω.

Δείτε και νιώστε την διαφορά, για μια ευτυχισμένη ζωή μαζί με τον σκύλο σας!

ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΦΡΕΣΚΑ, “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ” ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κάθε συνταγή της Wellness Core είναι σχεδιασμένη με τον σωστό και όχι με τον εύκολο τρόπο. 

Γι’ αυτόν τον λόγο θα δείτε ότι περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, προσεκτικά επιλεγμένα που εξασφαλίζουν άριστη πλήρη και ισορροπημένη διατροφή για τον σκύλο σας.

1ο ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΖΩΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ

Με υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας, πλούσιες σε ζωικές πρωτεΐνες, οι συνταγές της Wellness CORE παρέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζονται οι σκύλοι για μέγιστη ενέργεια, άλιπη μυική μάζα, υγιές δέρμα, απαλό και λαμπερό τρίχωμα – και το καλύτερο από όλα… έχουν γεύση που θα λατρέψουν!

ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ & ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Οι συνταγές μας εκτός από το ότι δεν περιέχουν σιτηρά, διαφέρουν από τις άλλες τροφές γιατί έχουν σημαντικά μειωμένη ποσότητα υδατανθράκων. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο σκύλος σας θα λάβει μόνο θρεπτικά συστατικά και όχι πρόσθετα.

ΜΕΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΛΙΠΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

Με ελεγχόμενα επίπεδα λίπους, οι τροφές Wellness CORE χαρίζουν στους σκύλους την ενέργεια που χρειάζονται για τις δραστηριότητες τους, ενώ παράλληλα βοηθούν στον έλεγχο βάρους ούτως ώστε να διατηρούνται σε άριστη σωματική κατάσταση.

ΥΓΙΕΣ ΠΕΠΤΙΚΟ

Φυτικές ίνες, πρεβιοτικά και προβιοτικά, βιταμίνες Α & Β συνδυασμένα με απαραίτητα βασικά μέταλλα υποστηρίζουν υγιές πεπτικό σύστημα, ελάχιστα και καλοσχηματισμένα κόπρανα.

ΔΕΡΜΑ & ΤΡΙΧΩΜΑ

Ωμέγα 3 & 6 λιπαρά οξέα από λιναρόσπορο & έλαιο σολομού συνδυασμένα με βασικές βιταμίνες και μέταλλα (ψευδάργυρος, βιταμίνη Ε), παρέχουν στο κατοικίδιο σας υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Οι πλήρεις και ισορροπημένες συνταγές μας, με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες, επιλεγμένα λίπη και υδατάνθρακες, βιταμίνη Β και ταυρίνη, εξασφαλίζουν στον σκύλο σας άλιπο μυώδες σώμα, υγιές καρδιολογικό σύστημα και καλό μυικό τόνο.

ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Οι υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες, οι βιταμίνες Α και Β και τα απαραίτητα βασικά μέταλλα βοηθούν στην ανάπτυξη και την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος του κατοικιδίου σας

ΜΑΤΙΑ, ΔΟΝΤΙΑ & ΟΥΛΑ

Βιταμίνη Α, Ασβέστιο, Φώσφορος και Μαγνήσιο είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία των αισθήσεων.

Δειτε: Mountain Dog Show 2021, η ωραιότερη έκθεση για τρίτη χρονιά στην Φωκίδα!