Ο Βασίλης Ανδριανόπουλος κριτής στην ΄΄Φωκίδα΄΄.

Είναι ένας από τους πλέον έμπειρους διεθνείς έλληνες κριτές μορφολογίας (και εργασίας κυνηγετικών ικανοτήτων) και από τους πολύ λίγους που έχουν δικαίωμα να κρίνουν όλες τις φυλές. Στο Mountain Dog Show 2020 που θα διεξαχθεί στις 25&26 Ιουλίου  στο  http://www.katafygio-oiti.gr/

Θα κρίνει σχεδόν όλες τις φυλές είτε στην ΄΄κανονική΄΄ έκθεση είτε  στην extra CAC.  Παράλληλα θα επιλέξει το Σαββατο 25 Ιουλίου τον  ΄΄Καλύτερος Νέων Έκθεσης και την Κυριακή 26 Ιουλίου το   ΄΄Καλύτερο Κουτάβι Έκθεσης΄΄. 

Είναι πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Μεσσηνίας καθώς και του Ομίλου για το Λευκό Ελληνικό Τσοπανόσκυλο. Το κυνολογικό …παρελθόν του ιδιαίτερα πλούσιο παρουσιάζεται συμπυκνωμένο στο αυτό(βιογραφικό) σημείωμα που συνέταξε ο ίδιος.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 

Ασχολούμαι  με την  ερασιτεχνική εκτροφή  Κούρτσχααρ  από το 1996 κατοχυρώνοντας την επωνυμία DI ITHOMI   το 2002. Ταυτόχρονα αρχίζω να  ασχολούμαι  και με την φυλή  του Ελληνικού Ποιμενικού  και λίγο αργότερα (2006) με το Λευκό Ελληνικό  Τσοπανόσκυλο. Στην πορεία του χρόνου  αρκετές φυλές σκύλων βρέθηκαν να με συντροφεύουν   είτε ως σκύλοι κυνηγίου, είτε ως σκύλοι συντροφιάς  ή ακόμα και ως σκύλοι φύλαξης . Σήμερα οι φυλές που ασχολούμαι  εκτροφικά είναι το Κούρτσχααρ & το Λευκό Ελληνικό Τσοπανόσκυλο  ενώ  η  κυνολογική «παρέα» μας  απαρτίζεται από Κόκερ Σπάνιελ  και Τσιουάουα.  Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Κυνοφιλικού Ομίλου Μεσσηνίας του οποίου  έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Φίλων Λευκού Ελλ.Τσοπανοσκυλου  του οποίου έχω επίσης την τιμή να είμαι πρόεδρος. Έχω αρθρογραφήσει σε κυνοφιλικά και κυνηγετικά έντυπα αλλά και  στον ημερήσιο τύπο. Είμαι τακτικό μέλος του ΚΟΕ, μέλος της επιτροπής κριτών μορφολογίας του ΚΟΕ, κριτής εργασίας  Ηπειρωτικών φυλών, Διεθνής κριτής μορφολογίας  των ομάδων 3,4,5,6,7,8  & Εθνικός κριτής όλων των φυλών. 

ΔΕΙΤΕ: O Βασίλης Ανδριανόπουλος λέει όχι στην ασχήμια, στα …λαμόγια και την σπατάλη του θηράματος μέσα από 22 ανόμοιες ερωτήσεις!

δειτε: ΦΩΚΙΔΑ: Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Mountain Dog Show του Ιουλίου!