Το πρόγραμμα της ΄΄ορεινής΄΄ Έκθεσης του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος.

Έτοιμο λοιπόν το πρόγραμμα της διήμερης έκθεσης, με απονομή CAC, του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος που θα διεξαχθεί στις 27& 28 Ιουλίου 2019 με την συνεργασία του Δήμου Δελφών. Είναι η πρώτη φορά που θα διοργανωθεί έκθεση σε βουνό, μέσα στην φύση, σε οροπέδιο και σε υψόμετρο 1300 μέτρων, στην περιοχή Βρίζες  εκεί όπου σμίγουν τα Όρη Γκιώνα και Οίτη.

-Στο πρόγραμμα θα δείτε τους κριτές και τις φυλές που κρίνουν ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως και τις δυο ημέρες θα πραγματοποιηθεί εξέταση  ΄΄αναγνώρισης΄΄ για Ελληνικές φυλές και την εγγραφή τους στο Βιβλίο Εγγραφής Αναγνωρισμένων (ΒΕΑ) του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος.

-Οι προσκεκλημένοι κριτές είναι οι κ Σάββας Χατζησσάβας(πρόεδρος Κυνολογικού Ομίλου Κύπρου) η κ Μαριόνκα Δεκαρίστου, ο κ Νίκος Καραγιάννης και η κα Αλεξία Καμμένου τα βιογραφικά των οποίων αναρτώνται σταδιακά.

Η φόρμα συμμετοχής θα είναι έτοιμη σε λίγες ημέρες και θα αναρτηθεί έγκαιρα ώστε οι κυνόφιλοι που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την έκθεση να έχουν αρκετό χρόνο για να δηλώσουν  τις συμμετοχές τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση θα δείτε στα επισυναπτόμενα λινκ καθώς και σε επόμενες αναρτήσεις στον φιλόξενο χώρο του kynology.gr

Μέχρι τότε το τηλ για επικοινωνία είναι 6936.694640

δείτε: Αλεξία Καμμένου: Η βασίλισσα του πόλο κριτής στην Έκθεση Καθαρόαιμων της Φωκίδας!

δείτε: Για πρώτη φορά! Mountain Dog Show!

δειτε: Dog Show Φωκίδας: Τι θα δούμε, τι θα φάμε που θα μείνουμε…